Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak zirda iz düz illere bakım vermekteyiz.

Bina dışı yangın merdivenleri, çoklukla binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği uydurmak muhtevain inceden inceye tasarlanır.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının mukannen bir sıcaklık dayanımı süresine malik olması veya yangın esnasında tütün intikalini engellemesi kabil standartlara şayan olmaları gerekmektedir.

Yangın kapısı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o mevsim lazım koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri ikaznca meydana getirilen düzenlemelerin yerı aralık, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Temel özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok koca sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların emniyetli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı temelli yangın takkadak binayı terk buyurmak için kullanılmalıdır. Değişik nedenler bağırsakin giymek yahut yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller vurunmak, yangın bapsına revan koridoru lüzumsuz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç takkadak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın ve ivedili gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu sektör temelı modellerde normal kapı koluna benzeşim. 

Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı dürüst rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur mealları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Cümle çışitaların ve erişim yollarının adida tamlanan şartlara yönlü olması gerekir:

Yatay döşeme ve saz elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği midein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri kötüdaki gibidir.

üste geniş Yangın Kapısı Fiyatları bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Sahanlığın en az kocaliği ve uzunluğu, merdivenin hoşgörülüliğinden az gayrimümkün. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Kesilme nüshası: Binaların yan sayısı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir parça ivedili çıkış bapsı arsa almalıdır. Koca katlı kuruluşlarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page